arrow_upward

Löytyisikö ikää?

Aito lonkero nautitaan kylmänä. Ja täysi-ikäisenä. Olethan vähintään 18-vuotias?

Kyllä
En
Uutiset:

Marraskuun harmaus sai oman juhlapäivänsä – harmautta ylistävät Allas Sea Poolilla huippuartistit

Vuoden harmain päivä Allas Sea Poolilla

Marraskuun toisena lauantaina vietettävä Vuoden harmain päivä on uusi juhlapäivä, jolloin on lupa olla ylpeä harmaasta kansallissäästämme. Vuoden harmainta päivää vietetään 12.11. koko Suomessa.

Terassit aukeavat uudestaan lauantaina 12.11. ympäri Suomen

Vuoden harmainta päivää juhlitaan ympäri Suomen ja harmaasta säästä pääsee nauttimaan juhlapäivää varten avattavilla terasseilla ja mukana olevissa ravintoloissa järjestetään myös muuta juhlaohjelmaa. Uuden juhlapäivän taustalla on Hartwall Original Long Drink, joka on yhdessä sääpalvelu Forecan kanssa tutkinut sään harmautta eri puolella Eurooppaa.

”Toivomme, että Vuoden harmaimman päivän juhla saa suomalaiset näkemään harmauden ainutlaatuisena ilon aiheena edes yhden päivän ajan. Lauantaina 12. marraskuuta on siis aika kokoontua baarien terasseille ja kotien parvekkeille nostamaan harmaa malja harmaalle taivaalle. Näytetään yhdessä maailmalle, että meilläpäin terassikeli ei ole säästä kiinni", kannustaa Originalin tuotepäällikkö Ella Berner.

Sääpalvelu Forecan tuoreesta selvityksestä kävi ilmi, että Suomi on marraskuussa yksi Euroopan harmaimpia maita. Helsinki oli pilvisten päivien määrää, sademäärää, ilman suhteellista kosteutta ja päivän pituutta vertailtaessa peräti Euroopan harmain pääkaupunki. Suomessa on tilastollisesti kaikkein harmainta marraskuun puolivälissä.

Suomen 10 suurinta kaupunkia marraskuussa harmausjärjestyksessä Forecan selvityksen 10/2018 mukaan:

1. Jyväskylä Kuopio
3. Tampere Turku
5. Oulu
6. Vantaa
7. Espoo
8. Helsinki
9. Pori
10. Lahti