arrow_upward
Uutiset:

Original Long Drinkiltä yllättävin uutuus 70-vuoteen - malja tulevaisuudelle

Original Long Drinkiltä yllättävin uutuus 70-vuoteen

Vuonna 1952 Helsingin olympialaisissa lanseeratun Original Long Drinkin tarina saa jatkoa. Hartwall toi markkinoille uudenlaisen juoman: Hartwall Original Long Shot™ on raikas 15,5% vahvuinen ginin ja greipin makuinen pidennetty shotti.

Hartwall toi markkinoille uudenlaisen juoman, joka jatkaa rakastetun lonkeron tarinaa. Siinä missä harmaa klassikkojuoma on ginin ja greipin makuinen valmiiksi sekoitettu pitkä drinkki, Hartwall Original Long Shot on ginin ja greipin makuinen pidennetty shotti. Harmaampi uutuus nautitaan jääkylmänä 6 cl annoksena pakastinkylmästä lasista. Maku on lonkerosta tuttu raikas sekoitus greippiä ja giniä, mutta shottityylisesti gini maistuu vahvemmin eikä juomassa ole hiilihappoa.

Original Long Shot vastaa kuluttajilta tulleeseen toiveeseen vähemmän alkoholia ja sokeria sisältävistä juomista. Sen alkoholipitoisuus onkin väkeviin juomiin verrattuna pienempi (15,5 %) ja likööreistä poiketen siinä on huomattavasti vähemmän sokeria (75g/litra).

 

Long Shot -lanseerausfilmin on ohjannut Renny Harlin

 

Long Shot on malja tulevaisuudelle

Uuden tuotteen nimi Long shot, tarkoittaa epätodennäköistä tai lähes mahdotonta, mutta tavoittelemisen arvoista asiaa.

-Harva olisi vuonna 1952 uskonut, että kisavieraille kehitetty Original Long Drink nousisi joskus kansallisjuoman asemaan. Sitä olisi pidetty long shotina – ihan hulluna. Kunnianosoituksena lonkeron tarinalle päätimme lanseerata ihan todellisen long shotin, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius

Original Long Shot avaa uuden aikakauden klassikkojuoman tarinassa ja pyrkii viemään kulttuuria eteenpäin. 

-Suomessa on perinteisesti skoolattu kuohuvalla, kun jotain hienoa on jo tapahtunut. Tämä on kuitenkin muuttumassa ja uusi sukupolvi uskaltaa puhua ääneen hulluistakin haaveista. Suomalainen kulttuuri muuttuu ja myös juomakulttuurin pitää kehittyä. Me uskomme, että maljoja voi nostaa silloinkin, kun saavutuksista vasta haaveillaan. Long Shot onkin nimenomaan malja tulevaisuudelle, Ignatius jatkaa.