arrow_upward
Uutiset:

Original Long Drink pystyttää Flow Festivalille betonikylän

Flow Festival betonikylä

Original Long Drink on tänä vuonna näyttävämmin mukana Flow Festivalilla kuin koskaan aiemmin: aito lonkero rakentaa festivaalialueelle betonikylän. Kylän läpi kulkee Hollywoodin Walk of Famesta inspiraationsa saanut ”Walk of Grey”, josta voi bongata julkkisten signeeraamia betonilaattoja.

Vuosi 2018 on historiallinen suomalaiselle lonkerolle, ja Hartwall Original Long Drink juhlistaa tänä vuonna lonkeron eri lempinimiä.

”Alkoholilain muutoksen myötä tämä on historiallinen vuosi niin suomalaisille kuin suomalaisten kansallisaarteelle, Original Long Drinkille. Siksi päätimme nostaa kansan suussa syntyneet lonkeron lempinimet esille tekemisissämme. Yksi näistä lempinimistä on betoni tai betonivesi. Tämän innoittamana Original Long Drink pystyttää Flow- festivaalille betonikylän”, kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

Betonikylästä löytyy niin lonkerobrändätty betoniauto, betoninen pingispöytä kuin harmaan ystävien signeeraamia betonilaattojakin. Walk of Grey -polun laatoista voibongata Flow’n artistien, julkisuuden henkilöiden sekä erityisten betonin ystävien nimiä.

Inspiraatio Hollywoodista, betonitähdet Suomesta

Walk of Greyn tähdin koristellut betonilaatat ovat saaneet inspiraationsa Hollywoodin Walk of Famesta. Toisin kuin Hollywoodissa, Walk of Greylla jokainen on saanut halutessaan itse tehdä ja signeerata oman laattansa.

”Halusimme antaa jokaiselle mukaan kutsutulle vapauden tehdä omasta betonilaatastaan oman näköisensä. Ihmiset innostuivat tästä todella ja laattojen eteen nähtiin paljon vaivaa. Osa oli jopa tuonut omaa rekvisiittaa mukanaan laattoihin kiinnitettäväksi”, Ignatius kiittelee.

Ensimmäinen valmistunut laatta kuului itseoikeutetusti Original Long Drinkin brändilähettiläälle Kimi Räikköselle. Oman laattansa valoivat muun muassa kiekkomiehet Tuukka Rask, Christian Ruuttu, Sean Bergenheim ja Markus Ketterer, kokki Akseli Herlevi, uuden kirjansa syksyllä julkaiseva Max Seeck, ja uudelle Selviytyjät-kaudelle mukaan menevät Vilma Bergenheim ja Kim Herold.Mukana on festivaaleilla esiintyviä artisteja, kuten Alma ja Kynnet-yhtyeen Teemu Tanner, joka on tuttu myös Sohvaperunat-sarjasta. Omat laattansa tekivät myös monet Susijengin jäsenet, kuten Mikko Koivisto, Carl Lindbom, Petteri Koponen,Sean Huff ja Sasu Salin.