arrow_upward

Löytyisikö ikää?

Aito lonkero nautitaan kylmänä. Ja täysi-ikäisenä. Olethan vähintään 18-vuotias?

Kyllä
En
Uutiset:

Mustekala levittää harmaat lonkeronsa Suomen vesistöihin

mustekala

Suomen vesistöjen pinnan alta kuuluu kummia: uusi tulokas on löytänyt tiensä Suomeen vesistöihin. Harmaat lonkeronsa maamme vesistöihin levittänyt mustekala viihtyy erityisesti viileissä vesissä eikä aiheuta harmia ekosysteemille.

Tänä kesänä Suomen vesistöt valtaa uusi tulokas: mustekala. Aiemmin näissä vesissä tuntematon laji on levittänyt lonkeronsa vesistöihin ympäri Suomen.

Katso mustekalan käyttäytymistä ja toimintaa sille uudessa, mutta luontevassa ympäristössä todistava dokumentti:

Aidolla mustekalalla on kahdeksan aitoa lonkeroa

Mustekala on kahdeksan Original Long Drink -lonkerotölkkiä ja lonkeronsininen katiska on niille säilytys- ja viilennyspaikka. Lonkerot on helppo laskea kylmenemään matalaan veteen ja katiskan sijainnin paikallistaa helposti raidoitetun kohon avulla. Juomien viilentämiseksi ei enää tarvitse kikkailla esimerkiksi veteen laitetun muovipussin tai lavuaariin ja ämpäriin lasketun veden kanssa.

”Kahdeksasta lonkerosta on jo pitkään käytetty nimitystä mustekala. Se on meistä hauska termi, joten tilasimme kesään Original Long Drinkille kustomoituja katiskoita raitakoholla”, markkinointipäällikkö Eeva Ignatius kertoo.

”Original Long Drink on luonut Suomen koko lonkerokategorian ja se on ainoa aito lonkero, joten mustekala käsitteenä sopii sille erinomaisesti. Halusimme tehdä kunniaa kuluttajien kehittämälle mustekala-termille, mutta tehdä sen originaalimmin kuin lanseeraamalla pelkän 8-packin. Siitä sitten jaloistui idea, että kun suomalaiset monesti kylmentävät juomia vedessä mökillä ollessaan, niin miksemme tilaisi meille räätälöityä katiskaa, jossa mustekalan eli kahdeksan lonkeroa voi kylmentää”, Ignatius jatkaa.

Mustekaloja liikkuu kesällä 5 000 kappaletta

Original Long Drinkin mustekalat löytävät tiensä Suomen vesiin toukokuusta alkaen, jolloin päivittäistavarakaupoista voi ostaa oman mustekalan eli katiskan ja kahdeksan lonkerotölkkiä. Mustekaloja löytyy valikoiduista K-Citymarketeista ja K- Supermarketeista, mutta oman mustekalansa ehtii napata vain 5000 nopeinta. Mustekala ilahduttaa omistajaansa läpi kesän ja se on myös lystikäs mökkituliainen.