arrow_upward

Löytyisikö ikää?

Aito lonkero nautitaan kylmänä. Ja täysi-ikäisenä. Olethan vähintään 18-vuotias?

Kyllä
En
Uutiset:

Hartwall Original Long Drinkin myynti Kiinassa alkaa tänään − ensimmäiset ostot tehdään live-lähetyksessä

Original Long Drinkin vienti alkaa Kiinassa

Hartwallin aidon lonkeron viennin kasvu jatkuu, kun Original Long Drinkille avautuu mittavia vientimahdollisuuksia maailman suurimmalla online-markkinalla. Mukana lanseerauksessa on myös aidon lonkeron suuri fani ja brändin keulakuva Kimi Räikkönen.

Hartwall aloittaa tänään Original Long Drink -juoman myynnin Kiinassa. Aito lonkero tulee myyntiin paikallisessa Alibaban verkkokauppa-alustassa, jolla on satoja miljoonia käyttäjiä kuukaudessa. Myynnin kasvua tukemaan on avattu myös paikalliset sosiaalisen median kanavat.

”Vienti on olennainen osa kasvustrategiaamme ja panostamme vientiin voimakkaasti etenkin Aasian maissa. Kiinassa on maailman suurin online-markkina ja se tarjoaa meille erittäin huomattavia mahdollisuuksia,” kertoo Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen.

Kiina on mittava lisäys Hartwallin aidon lonkeron vientimaihin Aasiassa, joita entuudestaan ovat Japani, Hong Kong, Taiwan ja Thaimaa.
”Original Long Drinkin vienti Aasiaan alkoi vuonna 2016. Nyt meille on valtavan arvokasta päästä mukaan kehittyneelle Kiinan online-markkinalle ja oppia lisää siitä, mitä Kiinassa menestyminen vaatii”, Järvinen summaa.

Suoraan live-lähetyksestä verkko-ostoksille

Kiinassa Original Long Drinkin lanseerauksessa hyödynnetään monipuolisesti paikallista sosiaalista mediaa ja somevaikuttajia. Tänään järjestettävässä live-lähetyksessä suosittu julkisuuden henkilö Vivian Wang haastattelee Kimi Räikköstä formulamiehen rakkaudesta aitoon lonkeroon. Satatuhatpäisellä seuraajajoukolla on mahdollisuus ostaa Original Long Drinkiä samalla, kun seuraavat live-lähetystä.
”Live-lähetykset ovat Kiinassa todella trendikkäitä juuri nyt, ja miljoonat kiinalaiset ostavat lähetysten kautta niissä esiintyviä tuotteita. Se on mainio tapa tavoittaa kerralla paljon potentiaalisia asiakkaita, kun lähetyksestä voi ohjata suoraan verkko-ostoksille”, kertoo Hatwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

”Paikalliset vaikuttajat auttavat meitä löytämään kiinalaisia eniten kiinnostavat asiat aidon lonkeron historiasta ja oman tien kulkemiseen kannustavasta tarinasta. Mielenkiintoinen sattuma on esimerkiksi se, että Kiina osallistui ensimmäisiin olympialaisiinsa vuonna 1952 Helsingissä – aidon lonkeron syntyhetkellä”, Ignatius jatkaa.