arrow_upward

Löytyisikö ikää?

Aito lonkero nautitaan kylmänä. Ja täysi-ikäisenä. Olethan vähintään 18-vuotias?

Kyllä
En
Uutiset:

Hartwall Original Long Drinkin ja Billebeinon yhteinen kesämallisto tulee myyntiin tänään

Hartwallin aidon lonkeron yhteistyö Billebeino-vaatemerkin kanssa saa odotettua jatkoa, kun kumppanuksien kolmas mallisto tulee myyntiin tänään. Kesämallistosta löytyy suveen sopivia varusteita: rajoitettu erä rantapyyhkeitä ja rantasandaaleja lonkeron ikonisella raitakuosilla sekä väreihin sopiva Billebeino-lippis.

Hartwall Original Long Drinkin ja Billebeinon kesä 2018 -mallisto on jatkoa kahdelle huippusuositulle vaatemallistolle. Ensimmäinen mallisto tehtiin keväällä 2017. Silloin vaatteita ei voinut ostaa, vaan niillä palkittiin valikoituja oman tiensä kulkijoita. Fanien toiveesta toinen mallisto lanseerattiin joulun alla 2017 kaikkien ulottuville. Malliston ensimmäinen tuote myytiin loppuun vartissa – vaikka myynti alkoi keskiyöllä.

Nyt lanseerattava letkeä kesämallisto on suunniteltu sopimaan kesänviettoon ja aidon lonkeron suosittuun katiskaan. Mukana on Ville Leinon suunnittelemat rantapyyhe ja -sandaalit Original Long Drinkin raitakuosilla. Lisäksi mallistoa täydentää lippis ja lonkerolasi.
”Kesämallisto syntyi ideasta lanseerata meidän kesän hittituotteeseen, Original Long Drink -katiskaan, sopivat vaatteet. Katiska linkittyy vahvasti mökkeilyyn ja rantaelämään ja tästä sitten syntyi idea tehdä pyyhe ja sandaalit,” kertoo Hartwallin markkinointipäällikkö Eeva Ignatius.

”Kesämallisto on todella odotettu − saamme jatkuvasti kyselyitä uusista Original Long Drink x Billebeino-tuotteista. On mahtavaa päästä ilahduttamaan ihmisiä ja saada rakastettu raitakuosi myös rantavarusteisiin”, Ignatius jatkaa.

Rantapyyhe ja -sandaalit jatkavat Billebeinon tuttua unisex-linjaa.

”Original Long Drinkin sininen raitakuosi sopii moneen. Se on tyylikäs, raikas ja ajaton − siinä on kaikki klassikon ainekset. Original Long Drink x Billebeino-mallisto on meidän suosikkeja ja sitä on aina todella kiva suunnitella ja tehdä. Tämä on ihan erityinen juttu”, sanoo Billebeino-merkin perustaja Ville Leino.

Tuotteet ovat tilattavissa iltapäivästä 27.6.2018 lähtien osoitteesta

https://www.billebeino.com/originalbillebeino/

Kesämalliston kanssa kelpaa tutustua kahdeksanlokeroiseen mustekalaan, joka on tämän kesän uusi tulokas Suomen vesistöissä:

https://www.youtube.com/watch?v=SiZW3_RwrrE