arrow_upward

Löytyisikö ikää?

Aito lonkero nautitaan kylmänä. Ja täysi-ikäisenä. Olethan vähintään 18-vuotias?

Kyllä
En
Uutiset:

Original Long Drink loi vaatemalliston Billebeinon kanssa

Ville Leinon brändi Billebeino yhteistyöhön Originalin kanssa

Hartwall Original® Long Drink lanseeraa 65-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi vaatemalliston yhteistyössä nousevan suomalaisen vaatebrändi Billebeinon kanssa. Vaatemallistolla halutaan nostaa hattua kaikille oman tiensä kulkijoille.

Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 65 vuotta siitä, kun Hartwall lanseerasi Original Long Drink -juoman Helsingin isännöimissä vuoden 1952 olympialaisissa. Juoma oli tuolloin ainut laatuaan maailmassa ja siitä sai alkunsa koko Suomen long drink -juomakategoria. Juhlavuotensa kunniaksi Original Long Drink julkaisee yhteistyössä Ville Leinon perustaman suomalaisen vaatebrändi BilleBeinon kanssa vaatemalliston, jolla se haluaa kohottaa maljan kaikille kaltaisilleen originaaleille omantiensäkulkijoille.

”Original kääntyy vapaasti käännettynä suomeksi aidoksi, alkuperäiseksi, omalaatuiseksi, ensimmäiseksi. Original Long Drink edustaa kaikkia noita asioita. Se on Suomen ensimmäinen lonkero eli se aito lonkero, joka valmistetaan edelleen alkuperäisen vuoden 1952 reseptin mukaisesta ginistä”, Original Long Drinkin tuotepäällikkö Eeva Ignatius kertoo.

”Original Long Drinkin 65-vuotiaan taipaleen kunniaksi haluamme juhlistaa kaikkia heitä, jotka kulkevat ylpeästi omia polkujaan. Heitä, jotka meidän lailla uskovat siihen, että pitkälle voi päästä kun vain uskaltaa tehdä omaa juttuaan ja pysyä itselleen aitona”, Ignatius jatkaa

Original Long Drink x Billebeino -vaatemallisto juhlistaa oman tiensä kulkijoita

”Suomalainen vaatebrändi BilleBeino on loistava esimerkki oman tiensä kulkijuudesta. Se on saavuttanut menestystä luottamalla omaan näkemykseensä ja tekemällä rohkeasti omaa juttuaan”, Ignatius iloitsee.

Original Long Drinkin ikoniset pystyraidat tulevat koristamaan yhteistyömalliston collegeja, t-paitoja, lippalakkeja ja pipoja. Mistään valtavasta aluevaltauksesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä tuotantomäärät ovat rajoitetut.

”On hienoa lanseerata vaatemallisto yhdessä Hartwallin klassikkolonkeron kanssa. Mallisto on muistutus, että omaa tietä kulkemalla voi saada paljon aikaan. Hartwallin lonkero synnytti aikanaan tyhjästä koko lonkerokategorian Suomeen ja nyt Billebeino on omaa juttuaan tekemällä kasvanut jo merkittäväksi vaatebrändiksi Suomessa ja kasvuhalut ovat kovat”, Billebeino -merkin perustaja, jääkiekkoilija Ville Leino kertoo. ”Monesta suunnasta on kyselty jo malliston perään, mutta näitä vaatteita ei ole mahdollista ostaa vaan niitä tullaan antamaan kunnianosoituksena kaltaisillemme oman tiensä kulkijoille”, Leino jatkaa.

Ensimmäiseksi malliston vaatteilla on palkittu itseoikeutetusti todellinen omantiensä kulkija Kimi Räikkönen. Hartwall ja Kimi Räikkönen lanseeraavat myöhemmin vientimarkkinoille suunnatun oman kampanjan oman tiensä kulkijuuden ympärille. Muita vaatteilla palkittuja tullaan nostamaan kuluvan vuoden aikana esiin Original Long Drinkin ja Billebeinon sosiaalisen median kanavissa sekä hashtagilla #originalbillebeino.

Kampanjaan liittyen Löylyssä järjestetään 23.6. perjantaista alkaen kuutena viikkona Original Friday –teemailtoja live artistien kanssa.


Billebeino

Billebeinoonurheilun,musiikin,taiteenjakatujeninnoittamakotimainenvaatebrändi. Billebeino hupparit, swetarit ja t-paidat valmistetaan yhteistyössä Pure Waste Textilesin kanssa 100% kierrätetyistä materiaaleista joihin ei tuhlata lainkaan vettä. Tähän mennessä Billebeino on säästänyt vettä yli 160 miljoonaa litraa.

Are you Billebeino?

https://billebeino.com/