arrow_upward

Löytyisikö ikää?

Aito lonkero nautitaan kylmänä. Ja täysi-ikäisenä. Olethan vähintään 18-vuotias?

Kyllä
En
Uutiset:

Original Long Drink tekee historiaa Ruotsissa

long drink rantautuu ruotsiin

Original Long Drink nousee 1.9.2015 alkaen Systembolagetin vakiovalikoimaan noin 300 myymälässä. Viidessä kuukaudessa juoma on vakinaistanut paikkansa Systembolagetin valikoimassa ja yli kolminkertaistanut myymäläpeittonsa.

Original Long Drink -juoman myynti alkoi Ruotsissa huhtikuussa 2015, kun tuote saatiin paikallisen alkoholin jälleenmyyjän, Systembolagetin, tilausvalikoimaan. Ensimmäisen myyntikuukauden aikana juoma myytiin loppuun myymälöistä ja se nousi kategoriansa myydyimmäksi tuotteeksi. Syyskuun alusta alkaen Original Long Drink vakinaistaa paikkansa Systembolagetin vakiovalikoimassa ketjun yli 300 myymälässä.

Aito lonkero on ollut todellinen myyntimenestys

- Yksittäisen tuotteen nouseminen Systembolagetin tilausvalikoimasta vakiovalikoimaan näin nopeasti on erittäin harvinaista. Juomat kilpailevat valikoimapisteistä toisiaan vastaan eri kategorioissa ja lonkerolla on ollut kovat kilpakumppanit vastassaan. Pelkästään vakiovalikoimaan pääseminen on kovan työn takana, joten noin 300 myymälän valikoimapeitto näin lyhyessä ajassa on huikea suoritus, kertoo Hartwallin myyntijohtaja Matti Ristola.

Ruotsin lisäksi Hartwall solmi myös keväällä 2015 merkittävän jakelusopimuksen Alankomaiden suurimpiin kuuluvan päivittäistavararyhmittymä Aholdin kanssa. Original Long Drink saatiin Alankomaissa myyntiin yli 600:an Albert Heijn -myymälään ja samalla myös kymmeniin myymälöihin flaaminkielisessä Belgiassa. Alankomaissa aito lonkero on kaksinkertaistanut myyntinsä keväästä.

- Aidolla Hartwallin lonkerolla on aina ollut erityinen paikka suomalaisten sydämissä. Nyt on hienoa seurata miten meidän rakas raitapaitamme valloittaa myös maailmaa, iloitsee Hartwall Original Long Drink-juoman tuotepäällikkö, Eeva Ignatius.