Info

Ikäraja

Vuoden harmain päivä @ Allas Sea Pool tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Varauduthan todistamaan ikäsi. Alle 18-vuotiaat eivät voi osallistua tapahtumaan täysi-ikäisen valvojan seurassa.

Tapahtuman ikärajasta huolimatta Altaan kahvila ja etupihan terassi sekä uima-alue ovat kuitenkin normaalisti myös alle 18-vuotiaiden asiakkaiden käytössä.

Saapuminen

Vuoden harmain päivä -tapahtuma järjestetään Helsingin Katajanokalla Allas Sea Poolilla osoitteessa Katajanokanlaituri 2 A. Katso sijainti Google Mapsista. Sisäänkäynti tapahtumaan tapahtuu Allas Sea Poolin sisäpihan puolelta.

Tapahtuma-alueen läheisyydessä on huonosti parkkitilaa, joten suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkisia kulkuyhteyksiä hyödyntäen. Lisätietoa julkisen liikenteen aikatauluista ja reiteistä: www.reittiopas.fi.

Pyydämme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle rajallisen kapasiteetin vuoksi. Huomioithan, että mikäli poistut tapahtumasta ja haluat vielä palata tapahtuma-alueelle, emme pysty varmistamaan uutta sisäänpääsyä, mikäli tapahtuma on täynnä.

VHP_kartta_800x800.png

Pukeutuminen

Suosittelemme pukeutumaan tapahtumaan riittävän lämpimästi, jotta voit nauttia päivän tarjonnasta aina loppuun saakka. Sateen varalle suosittelemme varautumaan sadevaatteilla (sadetakit, kumisaappaat etc). Sateenvarjoa ei voi tapahtuma-alueelle ottaa (lisätietoa kielletyistä tavaroista kohdassa ”kielletyt esineet”).

Narikka

Sisäänkäynnin yhteydessä palvelee maksuton narikka, johon voit jättää tavarasi, joita et tarvitse tapahtuman aikana. Narikkaan voit myös jättää tavarat, joita ei ole mahdollista tuoda sisälle tapahtumaan (lisätietoa kielletyistä tavaroista kohdassa ”kielletyt esineet”).

Maksaminen

Kaikki tapahtuma-alueen myyntipisteet (baarit, ruoka- ja oheismyyntipisteet, lipunmyynti, narikka...) hyväksyvät maksuvälineenä yleisimmät pankkikortit ja luottokortit, lähimaksun ja lähimaksulla toimivat mobiilimaksamisen vaihtoehdot sekä käteisen.

Kuvaaminen

Valokuvaaminen alueella ja järjestelmäkameroiden tuominen Vuoden harmaimpaan päivään on sallittua, mutta jätäthän salamavalon, isot varustereput ja jalustat kotiin. Muistathan huomaavaisuuden sekä kunnioittaa muiden festarivieraiden yksityisyyttä. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatathan järjestyksenvalvojien antamia ohjeistuksia. Keikkojen videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty.

Vuoden harmain päivä 2.jpg

Kuvia someen jakaessasi muistathan hashtagin: #vuodenharmainpäivä

Kuvaaminen alueella

Alueella on valokuvaaja koko tapahtuman ajan. Kuvamateriaalia voidaan käyttää Hartwall Oy:n ja Hartwallin yhteistyökumppaneiden markkinoinnissa sosiaalisessa mediassa.

Esteettömyys

Allas Sea Poolin sisäpiha on hiekkaa, puuta sekä nurmikkoa. Pyörätuolia käyttäville asiakkaille on varattu erikseen korotettu alue, josta näkyvyys lavalle. Invavessoja löytyy 1 kpl ja sen sijainnista opastavat järjestyksenvalvojat.

Tasa-arvo

Vuoden harmain päivä on tasa-arvoinen tapahtuma ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan omana itsenään. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, tiettyyn etniseen ryhmään kuulumisen, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi.

Jos näet tai koet itseesi, ystäviisi tai muihin tapahtumavieraisiin kohdistuvaa käytöstä, joka tuntuu ahdistavalta tai epäsopivalta, tai ei jollain tavalla tue tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.
Toivomme, että kunnioitatte kaikkia tapahtumavieraita ja kohtelette heitä kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan.

Omat juomat ja eväät

Vuoden harmaimmassa päivässä on monipuolinen ruokavalikoima pientä ja isompaa syötävää ja omien eväiden tuominen alueelle on siten kielletty. Pienten eväiden, kuten energiapatukan tuominen terveys- tai vastaavista syistä on ok. Voit tuoda alueelle pantittoman, tyhjän 0,5l tai pienemmän juomapullon mukanasi. Alkoholin tai lasipullojen tuominen alueelle ei ole sallittua. Sisäänkäynnillä suoritetaan laukkujen ja reppujen tarkistus.

Ruoka & juoma

Altaalla ruokatarjonnasta vastaavat Bun2Bun-, Mad Wok- ja Fisu ja Ranet -ravintolat, jotka ovat luoneet omat, teemaan sopivat annoksensa. Myös Allas cafe tarjoilee erilaisia ruoka- ja juomavaihtoehtoja tapahtuman ajan. Juomamyyntipisteitä on useita ja perinteisen harmaan lisäksi valikoimasta löytyy mm. olutta, siideriä, kuohuviiniä ja alkoholittomia vaihtoehtoja sekä lämpimiä juomia kuten kaakaota.

Original X Billebeino pop-up ja The Sounds merchandise-piste

Original Long Drink X Billebeino pop-up myymälästä voit ostaa halutun Original Long Drink X Billebeino -malliston uusimpia tuotteita. Myymälä sijaitsee Itämerikeskuksessä ja palvelee klo 14.00-21.00. The Sounds merchandise-piste on avoinna klo 21.00-23.00 Itämerikeskuksessa.

Helsinki Sky Wheel -tarjous

Allas Sea Poolin vieressä sijaitseva Helsinki Sky Wheel on myös mukana Vuoden harmaimmassa päivässä. Vuoden harmaimpana päivänä klo 11.00-20.00 Helsinki Sky Wheeliin pääsee maisemakierrokselle hintaan 16€/henkilö, joka sisältää yhden kierroksen ja yhden Original Long Drink -juoman. Yli 5 henkilön seurueille ajelu maksaa 15€/henkilö. Sky Wheelin alatasanteelta voi myös ostaa Original Long Drinkiä 5€/tölkki hintaan. Huomioithan, että kulku Sky Wheelille tapahtuu tapahtuma-alueen ulkopuolelta, emmekä voi varmistaa pääsyäsi uudelleen tapahtuma-alueelle, jos tapahtuma on täynnä.

Kielletyt esineet

Festivaalialueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja, ampuma- tai teräsaseita (sis. monitoimityökalut), ilotulitteita, spray-pulloja (sisälten ponnekaasulla) tai muita vastaavia vaarallisia esineitä. Sateenvarjot ovat kielletty, jotta sateen sattuessa kaikilla olisi mahdollisimman hyvä näkyvyys lavoille. Jätäthän myös retkijakkarat kotiin, alueelta löytyy penkkejä, tuoleja ja muita istuimia. Portilla suoritetaan turvatarkastus, ja järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen, onko jokin esine turvallisuusriski.

Uiminen Altaalla tapahtuman aikana

Altaan uima-altaat ja saunat ovat auki tapahtumapäivänä klo 9-21. Lipunmyynti päättyy 40min ja uintiaika 20min ennen sulkemisaikaa.
Lippujen hinnat:

  • Aikuisen kertalippu 14€
  • Lasten kertalippu 7€
  • Vuokrapyyhe 8,5€
  • Uimapuku/housut 13,50€ (sis. pantti 5€)

Uima-allasalueen terassille tulee tapahtuman ajaksi paljuja Vuoden harmaimman päivän juhlijoiden käyttöön. Paljut ovat myös kaikkien täysi-ikäisten uimareiden vapaassa käytössä. Paljut sijaitsevat terassin baarialueella, joten alue on K-18.