arrow_upward

MAJOITUS

Majoituspaketit

Tunnelmallista festivaalimajoitusta aivan rinteiden ja palveluiden äärellä. Kaikki kuuluu hintaan; majoitus, 2 päivän hissiliput ja festivaaliliput valitulle henkilömäärälle yhdessä paketissa. Käytä enemmän aikaa rinteessä ja afterskissa, sillä Ski-inn kohteissa vietät koko loman mainiosti ilman autoa. Lisäksi jokaisesta majoituspaketin kautta varatusta huoneistosta tilitetään 5 € tukimaksu POW:lle. 

Rinteet sekä palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja majoitus sisältää aina saunan, loppusiivouksen sekä liinavaatteet. Oli valintasi joko Rukan klassikko RukaSuites tai RukaVillage aivan kylän ytimessä, aktiivin valinta AurinkoRinne tai sympaattinen RukaTonttu omassa rauhassa, mutta aivan festivaalialueen vieressä. Majoituspakettien jälleenmyynti on kielletty.

Tutustu majoituspaketteihin tarkemmin Rukan verkkokaupassa.

VIP-liput räätälöidyllä palvelulla ja majoituksella

Haluatko majoittua aivan festivaalialueen vieressä, viettää päivät rinteessä ja ennen illan juhlintaa käydä syömässä Rukan kylän ravintoloissa puolestasi hoidetulla pöytävarauksella? Mitä ikinä ryhmällänne onkaan mielessä, niin räätälöidään paketit yhdessä toiveidenne mukaan. Harmaa Rinne Festival on loistava tilaisuus myös asiakkaiden ja sidosryhmien asiakassuhteen syventämiseen ainutlaatuisessa tunturi ympäristössä. Kaikki palvelut yhden tiskin kautta, ota yhteyttä myynti@ruka.fi.

Majoitus opiskelijaryhmille

Jos haluatte ostaa liput ja majoituksen Rukalta samassa paketissa yli 20 henkilölle / 5 huoneistoa tai enemmän, niin voitte olla yhteydessä Rukan myyntipalveluihin sähköpostitse myynti@ruka.fi.

Pääyhteistyökumppani

OLD-logo.svg

Kumppanit