arrow_upward

INFO

Saapuminen hiihtostadionille ja festivaalialueelle

Harmaa Rinne Festival järjestetään Rukan Hiihtostadionilla, joka sijaitsee Rukan hiihtokeskuksessa. Rukan kylästä matkaa Hiihtostadionille on alle 500 metriä.

Autolle parkkipaikkoja ei ole tarjolla suoraan Hiihtostadionin festivaalialueen vieressä, mutta Rukan kylässä on maksullinen lämmitetty parkkihalli.

Festivaalialueelle on kolme sisäänkäyntiä: Rukan kylästä saapuva pääsisäänkäynti, Rinnesisäänkäynti ja Rukatontun sisäänkäynti. Rinnesisäänkäynti sijaitsee Talvijärven rinteessä ja mahdollistaa sen, että festivaaliyleisö voi laskea suoraan festivaalialueen tuntumaan, josta löytyy myös suksi- ja lautaparkki. 

Huom! Rannekkeenvaihto ja lippujen ostaminen on mahdollista ainoastaan Rukan kylästä saapuvalla pääsisäänkäynnillä sekä Ravintola Pisteessä.

Aluekartta

Rannekkeenvaihto ennakkoon ja portilla

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin ennakkoon Ravintola Pisteessä tai Rukan kylän pääsisäänkäynnillä, joka sijaitsee Scandic Rukahovin parkkipaikalla. Huomioithan että festivaalin rinnesisäänkäynnillä ja Rukatontun sisäänkäynnillä ei ole rannekkeenvaihtoa tai porttilipunmyyntiä vaan niistä kulku edellyttää, että ranneke on vaihdettu ennakkoon.

Rannekkeenvaihdon ja porttilipunmyynnin aukioloajat

Ravintola Piste: 

TO 21.3. klo 11–17 
PE 22.3. klo 11–17 
LA 23.3. klo 11–17 

Pääsisäänkäynti:

PE 22.3. klo 16–22
LA 23.3. klo 16–22

Rannekekäytännöt

Kaikki lipputyypit vaihdetaan vaihdetaan rannekkeisiin, joilla on rajaton kulku festivaalialueelta sisään ja ulos. Rannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ne kiinnitetään noudon yhteydessä. Rannekkeita ei voi noutaa muille kuin itselle. Samaa ranneketta ei voi käyttää useampi henkilö. Lippuun tulostunutta asiakkaan nimeä ei tarkisteta rannekkeenvaihdon yhteydessä. Varauduthan todistamaan täysi-ikäisyytesi rannekkeenvaihdossa. 

Alueen aukioloajat

PE 22.3. 16–24
LA 23.3. 16–24

Infopuhelin

Voit soittaa tai laittaa viestiä Harmaa Rinne Festivalin infopuhelimeen, nro 044 5566301. 

MA–TO 18.–21.3. klo 10–16
PE–LA 22.–23.3. koko päivä
SU 24.3. klo 10–16 

Narikka ja löytötavarat

Alueella ei ole narikkaa. Turvallisuus-kohdassa on listattu esineet, joiden tuominen alueelle ei ole sallittua.

Festivaalin aikana löytötavaroita voi tiedustella järjestyksenvalvojilta sekä puhelimitse/viestitse festivaalin infonumerosta. Sunnuntaina 24.3. löytötavarat toimitetaan Ruka-infoon, jossa löytötavaroita säilytetään 31.3. asti. Tämän jälkeen arvotavarat toimitetaan Kuusamon poliisille. Tarkista Ruka-infon aukioloajat Rukan nettisivuilta.

Saapuminen Rukalle

Rukalle on helppo saapua julkisilla kulkuneuvoilla ja suosittelemmekin, että saavut alueelle hyödyntäen vähäpäästöisiä liikkumisen muotoja. Maata pitkin matkaamalla Rukalle pääsee ensin junateitse Ouluun, Rovaniemelle tai Kemijärvelle, josta matkaa jatketaan bussiyhteydellä tai omalla autolla Kuusamoon ja lopulta Rukalle. Omalla autolla matkustaessa suosithan kimppakyytejä.

Katso junaliikenteen aikataulut täältä.

Rukalle on myös mahdollista saapua lentäen ja esimerkiksi Finnair lentää Helsingistä Kuusamoon ympäri vuoden. Lentoaika on reilu tunti ja talvella on tarjolla useampia päivittäisiä lentoja. 

Harmaa Rinne Festivalin meno-paluu -bussikuljetukset Oulusta ja Rovaniemeltä Rukalle ovat ennakkomyynnissä lippu.fi/harmaarinne -sivustolla hintaan 45,00 €. Huomioithan, että paluukyyti on sillä linjalla, jonka meno-paluu -matkan olet ostanut. Lippuja voi ostaa bussien lähtemisaikaan asti netistä ja kuskilta, jos bussissa on vielä tilaa. Olkaa ajoissa paikalla!

Tutustu festivaalibussien aikatauluihin ja reitteihin

Lue lisää Rukalle saapumisesta Ruka.fi-sivuilta ja tutustu Protect Our Winters Finlandin kestävän matkustamisen tapoihin.

Hiihtohissien ja maisemagondolin aukioloajat 

Maisemagondoli kulkee Ruka Villagen ja Ruka Valleyn väliä päivittäin klo 9.3023.00.

Talvijärven rinteen ankkurihissi kulkee Harmaa Rinne Festivalin aikaan perjantaina 22.3. ja lauantaina 23.3. klo 9.3023.00. Talvijärven rinteen ankkurihissi on ainoa festivaalialueen läheisyydessä kulkeva hissi.

Festivaalirannekkeeseen ei sisälly Rukan hissilippua. Huomioithan, että rinteeseen ei ole pääsyä päihtyneenä. Hissihenkilökunta voi estää hissin käytön päihtymyksestä johtuen.

Kaikkien Rukan hissien ja rinteiden aukioloajat voit tarkistaa Rukan sivuilta.

Turvallisuus

Kaikille Harmaa Rinne Festivalille tulijoille tehdään porteilla turvatarkastus turvallisen festivaalin varmistamiseksi. Alla on listattuna esineet ja asiat joita et voi tuoda festivaalialueelle. Muissa tapauksissa järjestyksenvalvoja tekee porteilla lopullisen päätöksen siitä, saako jonkin esineen tuoda festivaalialueelle. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojalle turvatarkastuksessa saapuessasi alueelle. Mikäli tarvitset mukaasi festivaalille tarvikkeita, joiden turvatarkastamisen suhteen olet epävarma, ole asiasta etukäteen yhteydessä sähköpostitse: info@sunbornlive.fi.

Voit tuoda alueelle yhden max. 0,5 litran avaamattoman virvoitusjuoma- tai vesipullon (pullon oltava kirkas ja läpinäkyvä). Alueella myös myydään virvoitusjuomia ja vesipulloja. Alueella ei sijaitse vesipisteitä, joista voisi täyttää tyhjiä pulloja. Alkoholin tuominen tapahtuma-alueelle ei ole sallittua.

Harmaa Rinne Festivalille ei ole luvallista ottaa mukaan:

 • Sukset ja lumilaudat, jotka tulee jättää rinnesisäänkäynnin yhteydessä olevaan suksi- ja lautaparkkiin
 • Rinkat ja isot matkalaukut
 • Ampuma-, terä- ja lyömäaseet
 • Monitoimityökalut
 • Räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
 • Aerosolpullot (esim. hiuslakat) 
 • Paksut ketjut
 • Lemmikit, poislukien avustajakäytössä oleva koira
 • Alkoholi ja laittomat päihteet
 • Sateenvarjot

Listaus saattaa muuttua esimerkiksi turvallisuusmääräysten muuttuessa. Huomioithan, että alueella ei ole tavaranarikkaa.

Yleisön käsien päällä ”surffaaminen”, eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty.

Festivaalialueella on ensiapupiste, joka sijaitsee festivaalialueen keskellä Stadionin huoltorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ensiavusta vastaa Acuutti Apu, joka on terveydenhuollon ammattilaisista koostuva yhdistys.

Turvallisemman tilan periaatteet

Harmaa Rinne Festival on syrjinnästä vapaa tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisen taustan, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Mikäli kohtaat Harmaa Rinne Festivalilla ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai häiritsevää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle tai muulle henkilökunnalle.Festivaalilla työskentelee häirintäyhdyshenkilö Raisa Kuusisto, jonka tavoittaa festivaalin aikana puhelimitse, viestillä tai anonyymin lomakkeen avulla. Häirintäyhdyshenkilön saa kiinni festivaaliviikonlopun aikana numerosta 044-5566300. 

Kaikki häirintäyhdyshenkilölle ohjautuvat kontaktit käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja halutessa myös anonyymisti.

Turvallisemman tilan periaatteet

 • Ole mukana luomassa kaikille turvallisempaa tilaa. Puutu näkemääsi syrjintään.
 • Tiedostetaan omat ennakkoluulomme. Älä oleta, äläkä nimittele. Et voi olettaa toisen ihmisen sukupuolta, seksuaalisuutta, toimintakykyä, varallisuutta tai taustaa.
 • Ei on ei. Älä häiritse ketään sanallisesti, koskettamalla tai tuijottamalla. Jos koet syrjintää, uhkailua, ahdistelua tai näet, että joku käyttäytyy vaarallisesti, ota yhteys henkilökuntaan. Lupaamme puuttua asiaan ja auttaa pääsemään turvallisesti pois ahdistavasta tilanteesta.
 • Kunnioita kaikkien koskemattomuutta. Seksuaalinen ahdistelu on rikos, ja sille on Harmaa Rinne Festivalilla nollatoleranssi.
 • Henkilökuntaamme ja esiintyjiämme koskevat samat oikeudet ja velvollisuudet kuin vieraitammekin. He ovat täällä sinua varten – kunnioita myös heidän työrauhaansa, mutta älä epäröi pyytää apua tarvittaessa.
 • Jokainen on meillä yhtä arvokas. Jos syrjit tai kohtelet toisia epäkunnioittavasti tai väkivaltaisesti, sinulta evätään pääsy alueelle ja poistetaan festivaaliranneke. Asiaton käytös voi johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin.

Majoitus

Majoituspaketit

Valmiit Harmaa Rinne Festivalin majoituspaketit Rukalle on loppuunmyyty. Peruutuspaikkoja majoitukseen voi tiedustella Rukan myynnistä osoitteesta myynti@ruka.fi

Lisäksi Rukan alueella on runsaasti mökkejä vuokrattavana ja näihin voi tutustua esimerkiksi osoitteessa www.lomarengas.fi

Saavutettavuus

Harmaa Rinne Festivalin saavutettavuusinfoja on päivitetty helmikuussa 2024 alkuperäisistä tiedoista. Mikäli saavutettavuuspalvelut koskevat sinua, luethan alla olevan infon tarkkaan. Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä festivaalitoimistoon info@sunbornlive.fi.

Harmaa Rinne Festival järjestetään Rukan Hiihtostadionilla. Festivaali järjestetään talvella ja ulkotilassa. Esteetön kulkureitti Hiihtostadionille on Talvijärventieltä Hiihtostadionintietä pitkin. Festivaalialueen portin läheisyyteen on mahdollista saapua invataksilla tai omalla kuljetuksella Rukatontun sisäänkäynnin tuntumaan. Rukan kylästä ei ole suoraa esteetöntä kulkua Hiihtostadionille. Ainoa suora reitti Rukan kylästä Hiihtostadionille on rappusia ja mäkeä pitkin. Rappusten yhteydessä ei ole hissiyhteyttä.  

Festivaalialue on lumista myös niiden esiintymislavojen ja palveluiden alueella, joilla ei ole korkeuseroja. Huomioithan, että festivaalipäivien aikana lumen pintaan syntyy kulumisen johdosta epätasaisuutta, joka voi vaikuttaa kulkemiseen alueella. VIP-alueet sijaitsevat rinteessä ja rinteen yläalueella. Original GOLD VIP sijaitsee rinteessä ja tähän VIP-kategoriaan sisältyvä ruokailu ja lämmin sisätila sijaitsevat kelohonkarakennuksessa, johon ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua. Original VIP on yhdistelmä päälavojen kenttää ja nousevaa seisomakatsomoa. Original VIP -alueen Rukan kylän puoleisesta sisäänkäynnistä pääsee esteetöntä reittiä VIP-alueen yläosaa rajaavaa tietä pitkin. Original VIP:in yläosan tieltä on esteetön näkymä kahdelle tapahtuman päälavalle. Original VIP:issä sijaitsee myös esteetön wc.

Original VIP -alueen yläosassa ei ole ruoka- ja juomapalveluita, vaan ruokamaailma sijaitsee VIP-alueen ulkopuolella. VIP-alueen baariin ei ole esteetöntä kulkua. Alueen mäkisyydestä johtuen suosittelemme saapumaan Original VIP -alueelle saattajan seurassa.

Huom! Aikaisemmasta infosta huolimatta tapahtuman suunnittelun myötä on ilmennyt, ettei Original GOLD VIP -alue ole valitettavasti esteetön. Mikäli olet ostanut jo ennakkoon VIP-lipun ja yllä olevan infon perusteella koet, että festivaalialueen esteettömyys ei mahdollista osallistumistasi, ole yhteydessä info@sunbornlive.fi niin hyvitämme pääsylippusi.

Esteetön wc:

Tapahtuma-alueen ainoa esteetön wc löytyy Original VIP -alueelta. Mikäli et ole ostanut kyseistä VIP-lippua, on esteetöntä wc:tä tarvitseva asiakas silti oikeutettu käyttämään esteetöntä wc:tä. Esteetön kulku Original VIP -alueen wc-tiloihin tapahtuu loivan mäkisen tien ääreltä, jossa järjestyksenvalvoja päästää kulkemaan wc-alueelle.

Henkilökohtainen avustaja:

Henkilökohtainen avustaja pääsee mukaan veloituksetta festivaalille. Avustaja pääsee myös mukaan veloituksetta VIP-alueelle VIP-lipun ostaneen asiakkaan seurassa tai esteetöntä wc:n käyttämistä varten. Original GOLD VIP -lippuun kuuluva ruokailu ei sisälly automaattisesti avustajan ilmaiseen pääsyyn VIP-alueelle, mutta Original GOLD VIP -ruokailun voi hankkia erillisellä maksulla myös avustajalle. Mahdolliseen ruokailuun liittyen pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä info@sunbornlive.fi. Huomioithan että Original Gold VIP -alue ei ole esteetön.

Vastaamme mieluusti aihetta koskeviin tarkentaviin kysymyksiin info@sunbornlive.fi

Video- ja valokuvaus

Festarialueella kuvaaminen on sallittu. Alueelle saa tuoda järjestelmäkameran, jolla saa kuvata henkilökohtaiseen käyttöön, mutta keikkojen videointi ja äänitys ei ole sallittua. Keikkojen valokuvauksen suhteen saattaa olla poikkeuksia ja järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää valokuvaus kyseisissä tilanteissa. Dronen käyttö on kielletty festivaalialueella.

Alueella liikkuu video- ja valokuvaajia, jotka kuvaavat materiaalia Harmaa Rinne Festivalin ja yhteistyökumppani Original Long Drinkin markkinointikäyttöön.

Maksutavat

Harmaa Rinne Festivalin alueella käy ainoastaan korttimaksu. Maksuvälineenä käyvät useimmat pankki- ja luottokortit sekä lähimäksuvälineenä toimivat mobiilimaksamisen vaihtoehdot. Luopumalla käteisen käytöstä festivaalialueella pyrimme vähentämään jonoja ja nopeuttamaan palveluiden toimivuutta.

Etkot

Parasta evästä etkoille (ja jatkoille)!

Harmaa Rinne Festival -etkoilla on luvassa kunnon Grandiosa Pizzaperjantai®-meininkiä, sillä etkolaiset pääsevät maistamaan uusia Grandiosa® Simply Delicious -pizzoja – ja vieläpä ilmaiseksi. Tarjolla on kaksi mahtavaa makua:

 • Grandiosa Simply Delicious 3 Juustoa ja Aprikoosi, jossa on pohjalla valkoista creme fraiche -kastiketta ja päällä herkullista mozzarellaa, cheddarjuustoa, sinihomejuustoa sekä ihanaa aprikoosihilloketta.
 • Grandiosa Simply Delicious Kinkku & Pesto, joka on yksinkertaisen maukas yhdistelmä herkullista savukinkkua, mozzarellajuustoa sekä pestoa! Pohjalla makuja korostamassa täyteläinen tomaattikastike.

Uutuuspizzoja pääsee maistamaan Ravintola Pisteellä (Pizza)perjantaina klo 14–16. Samalla voi vaihtaa myös festarirannekkeen ennakkoon.


Aikataulu:
Grandiosa Pizzaperjantai® -maistatus klo 14–16
Ennakkorannekkeenvaihto Ravintola Pisteellä klo 11–17

Festivaalialue aukeaa klo 16.

Lauantain etkot

 • Heineken Polar Bar: Jori Hulkkonen klo 13 alkaen
 • Monomesta: DJ Mini (Tavastian lauantaidisco) klo 13 alkaen
 • Ruka keilahalli: Harmaa keilailu klo 12 alkaen
 • Pisteen terassi: DJ klo 13 alkaen
 • Zone: päiväkaraoke klo 12 alkaen
 • Ihkun terassi: Leviäijä klo 15 alkaen

Tsekkaa viikonlopun after ski -tarjoukset Rukan eri ravintoloista!

Jatkot

Harmaa Rinne Festival -jatkojen merkeissä bailataan viikonlopun aikana Ravintola Pisteessä, Bar Ihkussa ja Ravintola Zonessa. Harmaa Rinne Festival -jatkojen kaikki liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä. Festivaaliranneke ei oikeuta pääsyyn jatkoille, vaan jatkojen liput myydään erikseen. Kaikkien jatkojen ikäraja on K18.

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot pe 22.3.2024 // PISTE, RUKA

LIVE: Bee + Tavastian Lauantaidisko DJ’s
Ovet klo 23.00, LIVE klo 00.30 
Liput ennakkoon ja ovelta: 25,00€ (sis. palvelumaksun) 

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot la 23.3.2024 // PISTE, RUKA

LIVE: Costee + Paha Vaanii DJ’s
Ovet klo 23.00, LIVE klo 00.30 
Liput ennakkoon ja ovelta: 25,00€ (sis. palvelumaksun) 

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot pe 22.3.2024 // IHKU, RUKA

LIVE: Shrty
Ovet klo 21.00, LIVE klo 00.00 
Liput ennakkoon ja ovelta: 25,00€ (sis. palvelumaksun) 

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot la 23.3.2024 // IHKU, RUKA

LIVE: DOG HUSTLERS (DJ’s)
Ovet klo 21.00, LIVE klo 00.00 
Liput ennakkoon ja ovelta: 25,00€ (sis. palvelumaksun) 

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot pe 22.3.2024 // ZONE, RUKA

LIVE: RAMSES II
Ovet klo 21.00, LIVE klo 01.00 
Liput ennakkoon ja ovelta: 25,00€ (sis. palvelumaksun) 

HARMAA RINNE FESTIVAL -jatkot la 23.3.2024 // ZONE, RUKA

LIVE: ASA 
Ovet klo 21.00, LIVE klo 01.00 
Liput ennakkoon ja ovelta: 25,00€ (sis. palvelumaksun) 

Skibus ja yöbussilisäliikenne

Skibus kulkee päivisin Rukan kylältä Itä-Rukan ja Länsi-Rukan suuntiin. Aikataulut voit tarkistaa Rukan sivuilta. Skibusin päivävuorot ovat ilmaisia voimassa olevaa hissilippua näyttämällä. 

Harmaa Rinne Festivalin asiakkaille on järjestetty ilta- ja yölisävuoroja. Yöbussiliikenne on ilmaista festivaaliranneketta näyttämällä. Pysäkkikohtaiset ohitusajat löydät Skibussin lisävuoroaikatauluista.

Linja 1: Rukan kylä – Itä-Ruka - Rukan kylä

Lähtöajat Rukan kylästä: 19:45, 20:45, 22:45, 23:45, 00:45, 01:45

Lähtöajat Ruka Valleysta: 20:00, 21:00, 23:00, 00:00, 01:00, 02:00

Pysäkit: Rukan kylä – Royal Ruka – Rukajärventie – MastonAitio – Vuosselinrinne – Vuosseli – Ruka Valley – Vuosseli – Vuosselinrinne –  MastonAitio – Rukajärventie – Royal Ruka – Rukan kylä  

Linja 2: Rukan kylä – Länsi-Ruka 

Lähtöajat Rukan kylästä: 20:15, 21:15, 23:15, 00:15, 01:15, 02:15

Pysäkit: Rukan kylä – Voimapolku – RukaTonttu – Talvijärventie – Ukkoherrantie 10 – Ukkoherrantie 18 – Rukan Salonki – Kesäjärventie – Tapiolanranta – Topinranta – Mikonranta – Sale Ruka – Saukkotie – Juhannuskallio – Rukan kylä

Akkreditointi

Harmaa Rinne Festivalin akkreditointi on avattu musiikkialan ammattilaisille, median edustajille sekä sosiaalisen median vaikuttajille. Voit hakea akkreditointia lomakkeen kautta: https://gest.fi/customers/afdjci/5968

Akkreditointi on avoinna 8.3. saakka ja vastaamme kaikkiin hakemuksiin viimeistään 8.3.2024.

Hyväksytyn akkreditoinnin noudon yhteydessä maksetaan pakollinen 15 euron hyväntekeväisyysmaksu Protect Our Winters ympäristöjärjestölle. Heidän päätavoitteensa on olla talven ystävien yhteisöjen äänenkantaja ilmastovaikuttamisessa ja auttaa yhteisöään olemaan osa ilmastokriisin ratkaisua. Akkreditointimaksu maksetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä mobilepaylla festivaalin akkreditointipisteellä.

Mitä muuta Rukalla voi tehdä?

Ruka on monipuolinen seikkailuloman kohde ympäri vuoden. Maaliskuun kimaltelevat keväthanget tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin aina laskettelusta, moottorikelkkailun kautta husky-ajeluun. Valitse mieluisesi ja tee Harmaa Rinne - viikonlopustasi vuoden kokonaisvaltaisin elämys!

Lue lisää ja ihastu: www.ruka.fi

Usein kysytyt kysymykset

Missä festivaali järjestetään?

addremove

Festivaali järjestetään Rukan Hiihtostadionilla, joka sijaitsee Rukan hiihtokeskuksessa, 25 km Kuusamon keskustasta pohjoiseen. Festivaali järjestetään ulkoilmassa, joten varaudu säänmukaisella vaatetuksella.

Missä voin majoittua Rukalla?

addremove

Rukalla on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Majoituspaketteja, jotka sisältävät majoituksen, hissilipun sekä kahden päivän festivaalilipun on myynnissä Rukan verkkokaupassa.

Ehdinkö festivaalin lisäksi mäkeen?

addremove

Ehdottomasti, festivaalialue avautuu klo 16.

Onko Harmaa Rinne Festival K18?

addremove

Kyllä, Harmaa Rinne Festival on K18, ja koko alue on anniskelualuetta. Varaudu todistamaan ikäsi rannekkeenvaihdon yhteydessä.

Onko festivaalilla ruokaa ja juomaa tarjolla?

addremove

Kyllä vain! Kerromme myöhemmin lisää tarkemmin festivaalin palveluista. Jos olet kiinnostunut olemaan esimerkiksi ruokatoimija festivaalilla, niin ole yhteydessä info@sunbornlive.fi.

Haluamme lähteä opiskelijaryhmällä Harmaa Rinne Festivalille - miten voimme ostaa ryhmänä liput ja majoitukset?

addremove

Jos ryhmänne koko on vähintään 20 henkeä, niin ryhmällä on mahdollisuus saada opiskelijaryhmille tarjottu alennus festivaalilipuista. Tarkemmin voitte olla yhteydessä festivaalitoimistoon info@sunbornlive.fi 

Jos haluatte ostaa liput ja majoituksen Rukalta samassa paketissa yli 20 henkilölle / 5 huoneistoa tai enemmän, niin voitte olla yhteydessä Rukan myyntipalveluihin sähköpostitse myynti@ruka.fi

Arvot

Elämyksellisyys & hauskuus 

Maailma kaipaa hauskuutta ja hauskuus onkin Harmaan Rinteen tärkein tehtävä. Tehdään After Skistä Rukalla ilon juhla kaikille.  

Yhdenvertaisuus & turvallisuus

Me festivaalijärjestäjänä haluamme pitää huolen siitä, että jokaisella on turvallista juhliessaan Harmaa Rinne Festivalilla. Pidetään huolta itsestämme sekä toisistamme ja kunnioitetaan jokaista.

Paikallisuus 

Harmaa Rinne Festival juhlitaan Rukalla, Kuusamon ainutlaatuisissa maisemissa. Festivaalin tekemiseen kutsutaan mukaan myös Kuusamon alueen toimijat ja juhlimaan paikalliset ihmiset.

Nämä arvot ohjaavat Harmaa Rinne Festivalin tekemistä ja muuttuvat konkreettisiksi teoiksi festivaalin lähestyessä. Järjestäjän lisäksi arvot ovat myös muistutus yleisölle toivotusta festivaalikäyttäytymisestä.

Yhteystiedot

Harmaa Rinne Festivalin järjestää Sunborn Live. 

Festivaalitoimisto
info@sunbornlive.fi

Sähköpostit ovat etunimi.sukunimi@sunbornlive.fi 

Annakaisa Anttila 
Festivaalijohtaja 
0408467554

Pietu Sepponen
Promoottori
0445566113

Kasperi Kallio 
Tuotantopäällikkö 
0509132945

Laura Mustajärvi
Tiedottaja
0443051154

Piia Sarajuuri 
Kumppanimyynti 
0405084568

 

Harmaa Rinne Festivalia on tuettu Kuusamon ja Taivalkosken alueen seudullisesta kehittämisrahastosta.

Pääyhteistyökumppani

OLD-logo.svg

Kumppanit